Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η σοβιετική Ελλάς και η Μάχη του CNN

Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πιο καταστροφικού νομοθετήματος της νεότερης ιστορίας του ελληνικού κράτους, οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος χαριεντίζονται τσαχπίνικα μεταξύ τους και αποδίδουν την κατάντια της χώρας στο ότι είναι η "τελευταία σοβιετική δημοκρατία της Ευρώπης".
Χτες το βράδυ σε εκπομπή της ΝΕΤ οι μαυρομετωπίτες ομοτράπεζοι Μπεγλίτης, Κεδίκογλου και Βορίδης αντήλλασαν χαμογελάκια και τσαχπίνικες ματιές επιχειρώντας να παίξουν το "κορόιδο" με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Γεγονός είναι πως για να μην γίνει κανείς λεία μιας τέτοιας παιχνιδιάρικης συμμαχίας χρειάζεται νά 'χει λόγο περισσότερο αγκαθωτό και λιγότερο ορθολογικό απ' ότι ένας τυπικός κομματικός στρατιώτης. Διότι αν και οι επικοινωνιακές νίκες είναι δευτερεύουσες, κανείς δεν μπορεί να υποτιμά τον αντίχτυπο των παρά φύση ιδεολογημάτων όταν αυτά αναπαράγονται με φόντο μοντέρνες γραβάτες και γυαλιστερά στούντιο. Το τερατώδες ενός τέτοιου, ή οποιουδήποτε σχετικού ισχυρισμού δεν είναι εμπόδιο, αντιθέτως έρχεται να στοιχηθεί στο σωρό των συνωμοσιολογικών μπουρδολογιών και των ατάκτως ερριμένων -από νικητές- παραγράφων ιστορίας. Η Ελλάς πτωχεύει γιατί είναι σοβιετική, όχι γιατί από ιδρύσεως ελληνικού κράτους οι ντόπιοι λεφτάδες και οι κατρουλοκανάτιοί τους, οι ξένοι τοκογλύφοι και οι ενώσεις τους, τής ρουφάνε -άκουσον άκουσον- το μεδούλι. Γι' αυτό κι οι Μπεγλίτηδες, οι Κεδίκογλοι κι οι Βορίδηδες ψήφισαν το μνημόνιο, μπας και αποσοβιετοποιηθεί επιτέλους το έρμο γαλανόλευκο ξεφτίδι παραπετάσματος.

Αλλά ταυτόχρονα η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει και κάνει τα μούτρα κρέας στους εχθρούς της (κι ας μην τους αναγνωρίζει ούτε με ειδική σήμανση). Να, καλή ώρα, κάποιοι ύπουλοι επιβουλείς της πατρίδος ψηφίζουν μαζικά σε δημοσκόπηση του CNN για το αν η Ευρώπη έχει φερθεί αρκετά σκληρά στην Ελλάδα. "Για να υπερισχύσει το «ΟΧΙ», ώστε να μην υπάρξει καμία μορφή αλληλεγγύης και να δρομολογηθούν νέα αισχρά και ανήθικα μέτρα", όπως αποκαλύπτουν οι αστραπόγιαννοι του "Έθνους", καταδεικνύοντας τον μύχιο τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι ευρωπαϊκές αποφάσεις. Αέρα λοιπόν αδέρφια, μπάτε όλοι να ψηφίσετε "ΝΑΙ", όχι μία, τριανταμία φορές έκαστος. Από το πλήκτρο σας κρέμεται η σωτηρία της πτωχής πατρίδος. Κι αν κάτι πάει στραβά και φανεί πως χάνουμε τη μάχη, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κρατήσουμε όλοι μαζί, συγχρονισμένοι ως προς την έναρξη, την αναπνοή μας. Να σκάσουμε έτσι κατά ριπάς συγκλονίζοντας μ' αυτό τον τρόπο την οικουμένη και κερδίζοντας τελικά τη Μάχη του CNN.

2 σχόλια:

Μαζεστίξ είπε...

Η Ελλάς βιώνει τον κομμουνιστικόν κίνδυνον από γεννήσεώς της.
Πριν ακόμη συγγράψει ο κομμουνιστοσυμμορίτης Κάρολος Μαρκιος (κατά το Ντεκαρτ= Καρτέσιος, ομοίως Μαρξ=Μάρκιος).

Η Σοβιετική Λαοκρατία της Ελλάδος όπου η εργατική αυτοδιεύθυνση διέλυσε τους υγιείς αστικους θεσμους της χώρας πρέπει να διαλυθεί στα (κομμουνιστικά) εξ ων συνετέθη, όπως δράσουν υγιώς επιχειρηματικά οι τίμιοι αστοί Μπόμπολας, Βαρδινοιωάννης, Λάτσης, Λαυρεντιάδης, Μαρινάκης και άλλοι ομοίως τίμιοι επενδυταί, οίτινες ζουν κυνηγημενοι εκ του κομμουνιστικού λαοκρατικου καθεστώτος της Λαικής Δημοκρατίας της Ελλάδος.

Μα καλά, δεν ακούτε εκεί Μπάμπη και Πορτοσάλτε;
Εμ βέβαια αφού είστε η αιτία της κρίσης δεν ε΄χετε τα κότσια να ακουσετε αυτούς που σας ξεσκεπάζουν.
Άτιμοι κομμουνιστοσυμμορίτες.
To Hell, ρε!!! (που λεγε και μια άλλη συμμορίτικη μορφή του βουνού...)

ένας στρατολάτης είπε...

Άστα. Θέλουμε να γίνομε Βου Κορέα και να μας φάνε οι κορέοι.
Κι όπως κυβερνάμε τη χώρα από την εποχή του εαμοβούλγαρου κομμουνιστοσυμμορίτου L Βενιζέλου κοντεύομε να πετύχομε το σκοπό μας.
"Ποιος είπες είν' αυτός Παπαδόπουλε; Ποιος, ο Βενιζέλος;" (εκ της Λούφας και Παραλλαγής)