Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι μπατσοι πουλάνε τη σωφροσύνη

Τρίτη επέτειος σήμερα από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κυκλώσει το κέντρο της Αθήνας για να τη γιορτάσουν. Εδώ και κανα δίωρο ξεκίνησαν οι στρακαστρούκες. Μιλιούνια βαρυφορτωμένων ΜΑΤατζήδων βρίσκονται διασκορπισμένοι παντού ενώ μερικές εκατοντάδες μαθητών βρίσκονταν πριν από καμιά ώρα στο οδόστρωμα της Λ.Αμαλίας, μπροστά από τη βουλή. Κάμποσοι από αυτούς μετέτρεψαν τα σκαλοπάτια της Μ.Βρεττανίας σε πολεμοφόδια. Οι φρουροί της προστασίας του πολίτη ήταν πάντως μάλλον συγκρατημένοι. Φαίνεται ότι η αύρα Παπαδήμου τους έχει μεταγγίσει φρόνημα κατανόησης και ανεκτικότητας. Χαρακτηριστική η εικόνα μπάτσου που κρατώντας την ασπίδα του ψηλά για να προστατευτεί από τα μάρμαρα πέρασε μια ανήμπορη γριούλα στο απέναντι πεζοδρόμιο ενώ την ίδια ώρα συνάδελφός του έριχνε διακριτικά ένα δίευρο στο ποτήρι ενός αόμματου ζητιάνου.

Από την άλλη, το κράτος έχοντας να αντιμετωπίσει πλέον την οργή ακόμα και των δεκατριάχρονων φρόντισε να προβεί σε μια κίνηση ματ μακράς πνοής. Το υπουργείο υγείας "αναπροσάρμοσε" το τιμολόγιο των δημόσιων μαιευτηρίων ορίζοντας το κόστος του φυσιολογικού τοκετού σε 950€ και της καισαρικής σε 1.500€. Με τη μελετημένη αυτή κίνηση, οι υποψήφιοι γονείς μελλοντικών ταραχοποιών θα στραφούν στην αντισύλληψη ή την αυτοϊκανοποίηση και έτσι την 6η Δεκεμβρίου του 2024 οι μπάτσοι θα γλυτώσουν τις διπλοβάρδιες και τις τενοντίτιδες από την παρατεταμένη άρση ασπιδών και θα μπορούν απερίσπαστοι να παίζουν στριπ πόκερ μέσα στις κλούβες τους.

6 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

Είσαι άπαιχτος...
Μεγαλείο.
Καλή δύναμη!

Μαζεστίξ είπε...

Καλόοοο!!!

Πάντως το μέτρο του Υπουργείου Υγείας έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται.
Ο ελληνικός λαός σύσσωμος αυτοικανοποιείται!

Δώσε Τζούλια στο λαό
Κι ας του κόψεις τον μισθό!

Τη μέθοδο δε της αντισύλληψης την εφαρμόζει ήδη το Υπουργείο Προ.Πο. στα μπάχαλα, τα οποία ποτέ δε συλλαμβανονται περιέργως σε αντίθεση με πολλούς απ' τους υπόλοιπους διαδηλωτές και αντοφρονούντες που έχουν μάθει τη ΓΑΔΑ σαν το... σπίτι τους!

Λέγεται δε ότι το Υπουργείο Προ.Πο. είναι τόσο πιθανό να πιάσει μπάχαλο, όσο και το να πιάσει 13άρι στο ΠΡΟ-ΠΟ....

Πλροφορίες που αναφέρουν ότι το ματς είναι "αβαβά" και τα περισσότερα μπάχαλα "κουμπωμένα" από την Ασφάλεια, ελέγχονται ως ανακριβείς και συκοφαντικές.

ένας στρατολάτης είπε...

Στο ψυχικό μεγαλείο των προστατών του πολίτη αναφέρεσαι προφανώς Οικοδόμε, έτσι;
Νά'σαι καλά.


Μαζεστίξ, είσαι απίστευτα άδικος με το υπουργείο Προ.Πο. Αν συλλάβουν καλέ τα "μπάχαλα" θα πρέπει να κάνουν μετά νέες προσλήψεις. Γι'αυτό δεν τους μαντρώνουν, για να μην επιβαρύνουν το λαό. (Αν και το μνημόνιο δεν προβλέπει λιτότητα στις υπηρεσίες πώλησης προστασίας)

Ανώνυμος είπε...

Επειδή απ'ότι φαίνεται τα κομματικά γυαλιά έχουν πολλή θολούρα, μια απάντηση στο "Μαζεστίξ" περί της "αντισύλληψης του Υπουργείου Προ.Πο.:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231140685
Η δημοσίευση αφορά καθαρά την πρωινή μαθητική πορεία και επί λέξει αναφέρει:
"Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε εννιά συλλήψεις και έξι προσαγωγές. Συνολικά 14 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια."
Θα μπορούσα να συνεχίσω παραθέτοντας όλες τις συλλήψεις "μπάχαλων" που έχουν γίνει τουλάχιστον την τελευταία χρονιά, αλλά δυστυχώς δε θα είχε κανένα νόημα. Η ιδεολογία πάντα αποδεικνύεται ισχυρότερη από την απλή πραγματικότητα.

Οικοδόμος είπε...

Αναφερόμουν στο συγγραφικό σου οίστρο. Την καλημέρα μου!

Μαζεστίξ είπε...

Ανώνυμε, αναφερόμουν στα μπάχαλα και όχι στους δυναμικούς διαδηλωτές.

Άλλο πράγμα οι μεν που έχουν αυτοσκοπό μια ... ημίτυφλη βία και άλλο οι δε που βλέπουν ως εχθρό το σύστημα, έουν ως στόχο τη λαική νίκη και οι μπάτσοι είναι απλώς ένα εμπόδιο και φυσικά δεν κυκλοφορούν με μολότωφ.

Το θέμα του "ποιος συλλαμβάνεται τελικά" είναι πονεμένη ιστορία.
Έχουν προσαγάγει αρκετές φορές φίλους, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα ενώ παραδίπλα τα μπάχαλα έκαναν ανενόχλητα τη δουλειά τους.

Αν ανήκεις στον αναρχικό χώρο, ειλικρινά με κάθε συμπάθεια προς το χώρο, σου ζητώ επιτέλους να σταματήσεις κι εσύ κι οι υπόλοιποι να καλύπτετε πολιτικά τα μπάχαλα και τους ασφαλίτες που κρύβονται εκεί μέσα.
Όχι μόνο δε σας ωφελεί αυτή η κατάσταση αλλά σας κάνει όλο και πιο αντιπαθείς στη μεγάλη πλειοψηφία του αγωνιζομένου λαού και γίνεστε κι εσείς εμπόδιο στο δρόμο προς τη λαικη νίκη.