Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Στους δρόμους

Βρέχει.
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.
Να μαυρίσουν οι δρόμοι απ' τις ομπρέλες.
Να μαυρίσει το καθεστώς απ' τα αναθέματα.
Να πάνε στον αγύριστο τα καθήκια που λέγαν χτες βράδυ στη βουλή "ναι σε όλα τα άρθρα" ή "ναι στα 4, 14, 18 και όχι στα 2, 3, 12, 15", σα να διάβαζαν τις επιτυχίες του Τζόκερ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΠΛΩΣ ΤΗ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ

ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΩΣ 1 ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ 3ΜΗΝΟ

ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

blackbedlam είπε...

Τώρα να δούμε πότε και αν η ΓΣΕΕ τολμήσει να προκηρύξει πανεργατική απεργία. Το ΠΑΜΕ δεν νομίζω ότι έχει αυτήν την δυνατότητα και τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία στα χέρια συμβιβασμένων είναι ή και σε αδράνεια.
Στους ώμους των εργαζομένων πέφτει η ευθύνη, πάει να πει στις δικές μας τις πλάτες,για να περάσουν τα σωματεία στα χέρια συνεπών δυνάμεων.
θέλει πολύ κουπί ακόμη.

ένας στρατολάτης είπε...

Ανώνυμε έχεις απόλυτο δίκιο για την "επί της ουσίας αδράνεια". Δεν ξέρω όμως τι μπορούν να κάνουν οι μονάδες όταν το σύνολο είναι ασυντόνιστο και αναποφάσιστο. Εκτός πια αν μιλάμε για τρομοκρατία..
BB, το ΠΑΜΕ δεν έχει τέτοια δυνατότητα, μόνο η ΓΣΕΕ ως τριτοβάθμια οργάνωση μπορεί αλλά απλά δεν θέλει. Δεν είναι συμβιβασμένοι στη ΓΣΕΕ, είναι προδότες. Το καυτό ερώτημα είναι τι κάνει το ΠΑΜΕ στην κατεύθυνση της συσπείρωσης με τα πρωτοβάθμια που παλεύουν στους δρόμους, σαν αυτά χτες που χτυπήθηκαν στην πορεία..